Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няма ми го маслото!!
Collapse
X
-
Last edited by endeavour; d.m.y г., 07:10....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКойто я кара тази кола както си трябва, капещото масло няма време да падне на земята и омаслява задния мост.
А който кара не-както трябва, го хваща червеното по кръстовищата и му пишат актове.THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеНе е по темата, ама за 16-волтовите ТС-и дето съм виждал жабарят си пише, че двигателя се пали след като изгасне дюзата - иначе палиш без да си изчакал заключението на чек-а. Освен ако не става въпрос за ТС, или пък има софтуерни различия по модели.
По принцип си прав и това си е напълно логично (да чакаш да изгасне всичко, което светва на контакт преди да запалиш), но не е задължително.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеWhat if i told you... че има ТуйнСпарк 2.0 16V (Awwww yeaaaah!), на който ако чакаш да ти изгасне "дюзата" преди да го запалиш, просто никога няма да го запалиш...
По принцип си прав и това си е напълно логично (да чакаш да изгасне всичко, което светва на контакт преди да запалиш), но не е задължително....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Така...Днес сутринта ситуацията беше следната...маслото беше над макса .... поради причината че аз му налях предния ден масло...След оглед от долу на колата....няма никакви течове от никъде....сухо....което води до проблема с въпросния клапан на филтъра.
Ето го и видеото което направих ...колата е студена ..това и е първото палене за деня.....Струва ми се че всичко е наред....
http://www.youtube.com/watch?v=nJPsQ...ature=youtu.be
Comment
-
наред е поне по клипчето което си направил.Само на края има някакъв стържещ звук но не знам дали е от автомобила.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Не,тоя звук не е от колата....нещо правеха я гаражите,стърженето идва от другаде....
Добре,да обобщим....единя ден маслото го няма...на другия ден е там....колата не пуши,няма течове от никъде...пали нормално,лампата за ниското налягане на маслото изгасва нормално.....та,за къв к**р беше тая простотия с маслото...
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеНе,тоя звук не е от колата....нещо правеха я гаражите,стърженето идва от другаде....
Добре,да обобщим....единя ден маслото го няма...на другия ден е там....колата не пуши,няма течове от никъде...пали нормално,лампата за ниското налягане на маслото изгасва нормално.....та,за къв к**р беше тая простотия с маслото...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment